De beste dropshipping producten (september 2021)

Elke maand zetten wij tien winstgevende producten voor je dropshipping webshop op een rij. Zo hebben wij dat ook voor de maand september gedaan. Er zijn verschillende punten waar je op moet letten bij het zoeken naar goede dropshipping producten en leveranciers. Zo is het belangrijk dat je kiest voor producten met een hoge winstmarge, goede kwaliteit en weinig concurrentie. 

Er zijn genoeg dropshipping tools die voor je op zoek gaan naar populaire dropshipping producten. Hier hebben wij een lijst opgesteld met de beste dropshipping tools. In deze lijst vind je ook meerdere tools die voor jou duizenden interessante producten hebben gevonden.

Lijst met de 10 beste dropshipping producten (september 2021)

#1 Kussenhoezen

Zowel bij Nederlandse als internationale leveranciers vind je veel verschillende kussenhoezen. Deze kun je met een hoge winstmarge aanbieden op je dropshipping webshop.


#2 Geurkaarsen 

Start een dropshipping webshop dat zich volledig richt op het verkopen van geurkaarsen. De concurrentie hierin is nog niet al te hoog en je kunt ook adverteren op een specifieke doelgroep. Zo zijn er op Facebook en Instagram genoeg adverteermogelijkheden. 


#3 Baardproducten

Dagelijks zie je veel mannen met baarden rondlopen. Deze baarden moet uiteraard goed verzorgd worden. Daarom is het beginnen van een dropshipping webshop dat zich hierop richt volgens ons een goed idee. Ook voor zo’n soort webshop zijn er genoeg mogelijkheden om te richten op deze specifieke doelgroep. Dit kan op social media of door te adverteren op een blog over gerelateerde onderwerpen.


#4 Posters voor de baby- en kinderkamer

Kersverse papa’s en mama’s willen natuurlijk een super mooie babykamer creëren. Het ophangen van posters kan hier goed aan bijdragen. Dit kun je ook goed combineren met een print-on-demand webshop, waarbij ouders zelf een ontwerp kunnen doorgeven. Ook voor op een kinderkamer kun je mooie en leuke posters aanbieden. Er zijn genoeg Nederlandse en internationale leveranciers die deze verkopen.


#5 Fotoboeken

Het verkopen van fotoboeken is volgens ons ook een goed idee. Mensen maken steeds meer foto’s en willen deze graag behouden. Op het verkopen van fotoboeken zit een goede winstmarge en er zijn genoeg Nederlandse leveranciers die het meeste werk voor je uit handen nemen.


#6 Leuke sokken

Dropshipping webshops die grappige en unieke sokken verkopen doen het de laatste jaren erg goed. Er zijn best veel webshops die dit aanbieden, maar toch is er nog voldoende mogelijkheden om hiervan te profiteren. De inkoopprijs van zulke sokken liggen erg laag en je kunt ze tegen een veel hogere prijs aanbieden op je webshop.


#7 Puzzels

De herfst begint er weer aan te komen en veel mensen zullen weer beginnen met puzzelen. Je zult uiteraard niet de enige zijn die puzzels verkoopt, maar het is zeker mogelijk om te concurreren met webshops uit deze niche. 


#8 Mokken & Koppen

Het verkopen van mokken en koppen is te algemeen. Je moet je dus focussen op een specifieke doelgroep. Verkoop bijvoorbeeld mokken en koppen met grappige teksten of mokken en koppen met foto’s van iemands zijn huisdier. Er zijn genoeg aanbieders waar je mokken kunt laten bedrukken.


#9 Cadeaupakketten

Een dropshipping webshop met cadeaupakketten heeft volgens ons ook de potentie om een succes te worden. Richt je bijvoorbeeld op cadeaupakketten voor mannen. Zo kun je onder andere bierpakketten of pakketten voor autoliefhebbers aanbieden. Op social media kun je vervolgens specifiek adverteren op deze doelgroep.


#10 Droogbloemen

Websites als Greetz en Droogbloemen.nl verkopen al droogbloemen en met veel succes. De concurrentie is hier nog niet al te hoog en heeft volgens ons voldoende mogelijkheden om een succes te worden.